Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1289 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Witam nie jestem od poczatku w temacie ale jak zobaczylam tytuł to musialam cos napisac
ten wątek skojarzył mi się z Dino, bo przeciez on ma koty tak wiec sto lat sto lat i jeszcze tych 7 zyc wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mirka33)
Wiking
A moj Majun dostanie dzis dyspense na lezenie w lozeczku i whiskas mleczko - a co ! Niech wie ze Pancia dobra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
dziś na onecie był przepis na pieczeń z kota po włosku . podobno jest bardzo smaczny ale przed pieczeniem trzeba go trzy dni trzymać pod bieżącą wodą , niestety niewiem jakie przyprawy bo nie podali i już sie nie dowiemy ....... dziennikarza za podanie przepisu tymczasowo zawiesili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Mirka33 napisał:
A moj Majun dostanie dzis dyspense na lezenie w lozeczku i whiskas mleczko - a co ! Niech wie ze Pancia dobra

A ja mojemu pomialcze do uszka i pomerdam jego ogonkiem - niech wie ze Pancia dobra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
bad harry napisał:
dziś na onecie był przepis na pieczeń z kota po włosku . podobno jest bardzo smaczny ale przed pieczeniem trzeba go trzy dni trzymać pod bieżącą wodą , niestety niewiem jakie przyprawy bo nie podali i już sie nie dowiemy ....... dziennikarza za podanie przepisu tymczasowo zawiesili

Przez to płukanie mięso straci sporo smaku, lepiej jak poleży do skruszenia, tak jak zając. Możesz przyprawić jak mięso na kebab, sprawdzona konfiguracja .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Dino napisał:
bad harry napisał:

Przez to płukanie mięso straci sporo smaku, lepiej jak poleży do skruszenia, tak jak zając. Możesz przyprawić jak mięso na kebab, sprawdzona konfiguracja .

dzięki , skoro masz tyle praktycznego doświadczenia to powiedz mi tylko która rasa kota była by najlepszym smakołykiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
bad harry napisał:
Dino napisał:
bad harry napisał:

dzięki , skoro masz tyle praktycznego doświadczenia to powiedz mi tylko która rasa kota była by najlepszym smakołykiem

Rasa dowolna, mięso podobnie smakuje. Ważne aby kot był karmiony surowym mięsem, bo te po chemii z puszki bywają niesmaczne. Czasem można trafić w Oslo niesmaczny kebab, to właśnie to, sztuczna karma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
mam dwa na oku ale jeden (jakiś przybłęda ) ciągle po śmietniku grzebie i za mysiorami sie ugania a drugi MUSSI całymi dniami leży w przedsionku na dywaniku ale tego boje się tknąć bo obawiam się że jest strasznie tłusty i mógł by mi zaszkodzić a na dodatek babcia narobiła by strasznego rabanu ( on jest dla niej sensem życia) i mój skromny dobytek może wylądować w tym miejscu gdzie codziennie grzebie ten pierwszy kocur
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
bad harry napisał:
mam dwa na oku ale jeden (jakiś przybłęda ) ciągle po śmietniku grzebie i za mysiorami sie ugania a drugi MUSSI całymi dniami leży w przedsionku na dywaniku ale tego boje się tknąć bo obawiam się że jest strasznie tłusty i mógł by mi zaszkodzić a na dodatek babcia narobiła by strasznego rabanu ( on jest dla niej sensem życia) i mój skromny dobytek może wylądować w tym miejscu gdzie codziennie grzebie ten pierwszy kocur

Zasady światowej polityki mówią, że mających układy i pieniądze się nie rusza. Poza tym, karmiony dziczyzną jest smaczniejszy. Więc Ty właściwie nie masz wyboru, dzikus do piekarnika, a z grubasa zrób żywy, ciepły podnóżek. W sam raz na zimę, a jemu pewnie jest wszystko jedno gdzie leży.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Witam nie jestem od poczatku w temacie ale jak zobaczylam tytuł to musialam cos napisac
ten wątek skojarzył mi się z Dino, bo przeciez on ma koty tak wiec sto lat sto lat i jeszcze tych 7 zyc wiecej

Koty dziękują i proszą o więcej żyć, bo na 100 lat, te 7 ekstra, raczej nie wystarczy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok